02Jul

Google Video Webhelytérkép

Author: admin Comments Off on Google Video Webhelytérkép

Mi a Google Video Webhelytérkép?

A Videó webhely térkép a Google Sitemap Protokoll kiterjesztése, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy online videotartalmakat és a releváns metaadataikat közzétegyék a legnagyobb internetes keresési indexben. Így teszi az Ön videó tartalmát még elérhetőbbé a Google Video Index és így természetesen a többi internetes felhasználó számára. A videó webhely térképek segítségével leíró információkat mellékelhet, például a videó címét, leírását, időtartamát stb., amelyek segítségével a felhasználók egyszerűbben találhatnak meg egy adott tartalmat. (Lásd: Google videó webhelytérképek)

A Google Video Sitemap WordPress Plug-in

Mi egy WordPress Plug-in? A WordPress szoftverbe felhasználóbarát módon opcionálisan beépíthető, annak képességeit bővítő vagy módosító kiegészítő modul. A WordPress Video Sitemap Plug-in olyan kiegészítő modul, mely automatikusan összeállítja a meglévő WordPress adatbázisból kinyert információk alapján a videó tartalmak releváns metaadatait. Így teszi az Ön videó tartalmát még elérhetőbbé és kereshetőbbé a Google Video Index számára. Minden WordPress felhasználónak aki videó marketinggel foglalkozik nagyon ajánlott.

Miért hasznos a Video Sitemap Plugin?

A Google a világ egyik legelterjedtebb keresője. Keresés közben bizonyára nem kerülte el a figyelmét, hogy néhány oldal a találati listában képekkel jelentkezik! A felhasználók keresési szokásainak ismeretében ÖN még hatékonyabban népszerűsítheti honlapját, illetve azok videó tartalmait. Azaz a videó marketing hatására előkelőbb helyet tud elfoglalni a találatok között és kiemelten fog szerepelni a “szürke” tömeg között. Egy kép sokkal többet mond mint száz szó – tartja a mondás. Nos, az Ön találata helyes a Videó marketing helyes elveit alkalmazva KÉPPEL kiemelve szerepelhet!

A Sikeres Videó marketing

Bizonyára hallott már eleget az internetes reklámokról. Ezeknek az egyik legelterjedtebb módja manapság a Google AdWords kattintás alapú hírdetés. Itt egy bizonyos keret befizetésével a témába vágó kereséseknél illetve az internetes Google hírdetők partner oldalain (Lásd: Google AdSense) fog megjelenni pár mondatos hírdetése. A WordPress Google Video Sitemap beépülő modul segítségével önnek redkívüli lehetősége van arra, hogy képes videó hírdetéseivel megelőzze versenytársait. Elkészült a WordPress Google Sitemap bemutató alkalmazása, lásd: SiteMap

Categories: Wordpress  
No Comments

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Available Themes

RSS Hírcstorna