Classic Bow EuropeDigital product

HONLAP TULAJDONSÁGOK

Webshop Megoldás Típusa :

Tartalomkezelő Rendszer :

Bevásárlókosaras rendelés:

Termékek Importálása :

Online fizetési megoldás :

Kiemelt Nyitólap / Landing Page :

Diavetítés a Nyitólapon :

Nyelvi Fordítások :

Mobil Barát / Menü :

Honlap Megjelenése :

Kompatibilis Böngészők :

TARTALOM

Woocommerce Webáruház

WordPress

Igen

250

PayPal

Összetett Kialakítás

Kiemelt

Német, Angol, Magyar

Igen

Reszponzív

Edge, Chrome, Firefox

Project description

A Classic Bow webáruház elsősorban magyar minőségi visszacsapó íjakat, nyilakat és az íjászathoz kapcsolódó kiegészítőket kínál a nemzetközi internetes piacon. A megoldás először eCommerce webáruházzal indult, majd később a megrendelők Magento webshopot igényeltek. Az egyszerűbb kezelhetőség és a technikai karbantartás miatt később merült fel egy újabb rugalmasabb webshop megoldásra váltáshoz, magában foglalva az eddigi megrendelések, ügyfelek és termékek importálását. A jelenlegi rendszer Woocommerce webshop megoldással készült, ami bevásárlókosaras vásárlással és PayPal hitelkártyás fizetéssel áll rendelkezésre.

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!
Köszönjük, hogy megtekintette referenciánkat. Gyors átfutási idővel teljesítünk honlapokat, internetes áruházakat, webshopokat, egyedi web alkalmazásokat. Amennyiben hasonló megoldást szeretne, kérjük lépjen velünk kapcsolatba vagy hívjon bennünket a +36 70 220 4591 telefonszámon!

Project Screenshot

More images

Theme Index Page Featuring Inner page Separate Trackbacks/Comments, differentiated admin comments Even 404 template pages are designed strategically The theme can be customized via Admin panel in just few minutes!

Ratings:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
 

Available Themes

RSS Hírcstorna