02Jul

Google Video Webhelytérkép

Author: Comments Off on Google Video Webhelytérkép 

Mi a Google Video Webhelytérkép?

A Videó webhely térkép a Google Sitemap Protokoll kiterjesztése, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy online videotartalmakat és a releváns metaadataikat közzétegyék a legnagyobb internetes keresési indexben. Így teszi az Ön videó tartalmát még elérhetőbbé a Google Video Index és így természetesen a többi internetes felhasználó számára. A videó webhely térképek segítségével leíró információkat mellékelhet, például a videó címét, leírását, időtartamát stb., amelyek segítségével a felhasználók egyszerűbben találhatnak meg egy adott tartalmat. (Lásd: Google videó webhelytérképek)

A Google Video Sitemap WordPress Plug-in

Mi egy WordPress Plug-in? A WordPress szoftverbe felhasználóbarát módon opcionálisan beépíthető, annak képességeit bővítő vagy módosító kiegészítő modul. A WordPress Video Sitemap Plug-in olyan kiegészítő modul, mely automatikusan összeállítja a meglévő WordPress adatbázisból kinyert információk alapján a videó tartalmak releváns metaadatait. Így teszi az Ön videó tartalmát még elérhetőbbé és kereshetőbbé a Google Video Index számára. Minden WordPress felhasználónak aki videó marketinggel foglalkozik nagyon ajánlott.

Miért hasznos a Video Sitemap Plugin?

A Google a világ egyik legelterjedtebb keresője. Keresés közben bizonyára nem kerülte el a figyelmét, hogy néhány oldal a találati listában képekkel jelentkezik! A felhasználók keresési szokásainak ismeretében ÖN még hatékonyabban népszerűsítheti honlapját, illetve azok videó tartalmait. Azaz a videó marketing hatására előkelőbb helyet tud elfoglalni a találatok között és kiemelten fog szerepelni a “szürke” tömeg között. Egy kép sokkal többet mond mint száz szó – tartja a mondás. Nos, az Ön találata helyes a Videó marketing helyes elveit alkalmazva KÉPPEL kiemelve szerepelhet!

A Sikeres Videó marketing

Bizonyára hallott már eleget az internetes reklámokról. Ezeknek az egyik legelterjedtebb módja manapság a Google AdWords kattintás alapú hírdetés. Itt egy bizonyos keret befizetésével a témába vágó kereséseknél illetve az internetes Google hírdetők partner oldalain (Lásd: Google AdSense) fog megjelenni pár mondatos hírdetése. A WordPress Google Video Sitemap beépülő modul segítségével önnek redkívüli lehetősége van arra, hogy képes videó hírdetéseivel megelőzze versenytársait. Elkészült a WordPress Google Sitemap bemutató alkalmazása, lásd: SiteMap

Categories: Wordpress  
24Jan

WordPress premium template gallery affiliate website

Author: Comments (0) 

TARGET: WordPress template gallery affiliate website

These website solutions especially suitable for WordPress template collection demonstration, easy-to-use template for Premium WordPress Themes offerings, to entertain and inform users about these modern, SEO fiendly web based solution, usability, features, preview, etc. Exctract your shares or earn money from a popular, internationally established web based market!

Categories: Wordpress  
25Aug

Dinamikus oldalsáv – Widget ready sidebar

Author: Comments (0) 

Egy egyedi Téma Widget-redy lehet, amennyiben a functions.php sablon állománya a rendszerben regisztrálja a téma által használt oldalsávo(ka)t. Ezekre az oldalsávokra azonosítókkal hivatkozunk és a WordPress Adminisztrációs felületén keresztül lehet drag-n-drop módon beállítani. Ezzel a módszerrel a felhasználó maga is könnyen saját igényei szerint testreszabhatja a website-ja funkcionalitását. Ezeket a gyakran használt funkciókat gyűjtőnéven Widget-eknek nevezik. Alapértelmezésben az alábbiak állnak a felhasználók rendelkezésére:

 • Text block
 • Search
 • Calendar
 • Tag Cloud
 • Recent Comments
 • Recent Post
 • Pages List (Hierarchy)
 • Categories List (Hierarchy)
 • Archives
 • Links
 • Meta

Hogyan lehet egy témának saját felhasználható Widgetet készíteni?

Jó kiindulási példák az olyan egyedi WordPress Témák, amelyek pl. PostRatings Plugint használnak. Ezeknál általában az oldalsávban elhelyezhetőek az alábbi új funkciók (megjelennek az Admin felületen):

 • Most Popular
 • Most Rated

Categories: Wordpress  
21Aug

WordPress média galéria

Author: Comments Off on WordPress média galéria 

Oldalsáv Hasábok : 1

Legördülő Menü : Nincs

Előre formázott HTML elemek : Igen

Használható Pluginok : Gravatar, PageNavi, ShareThis, PostRatings

Kötelező Pluginok : Nem

Nyomkövetés/Megjegyzések : Külön

Szerzői megjegyzések : Kiemelve

Kompatibilis Böngészők : Firefox, IE7, IE6, Opera, Safari

Widget használat : Igen

Code : Letisztult, SEO keresőbarát

XHTML/CSS W3C szabvány : Igen

Képanyag :Igen

Téma Admin Opciók

Logó Opciók : Kép/Szöveg

Oldal igazítás : Bal/Közép/Jobb

Nyitólap Cikkek Száma : Beállítható

Reklámok Kezelése : Igen

Oldal Szélesség : Változtatható

Text Size/Color : Változtatható

Oldalsáv helyzete : Szintén

Feedburner ID : Változtatható

Categories: Hírek, Wordpress  

Available Themes

RSS Hírcstorna