Simple Theme
Introducing Simple Site Theme
for Individual Professionals and small business!

Ez egy olyan fejlett Wordpress téma ami bárkinek segít felépíteni webes portfólióját/bemutatóját vagy percek alatt készíthet termék honlapot, teljesen a tartalom fejlesztésre koncentrálhat, miközben megoldásunkkal heteket, hónapokat takaríthat meg!


Néhány képernyőmentéssel bemutatjuk a honlap arculat téma különböző mintaoldalait és tulajdonságait. Az egyes képekre nagyíthat a zoom ikonnal.

Jellemző tulajdonságok és funkciók amit a honlap megoldásaink biztosítanak

WordPress CMS blogmotor

Ne szerkessze többet kézzel a sablonokat! Egy jó témával a WordPress sokkal több mint egy Blog. Kezelje modern tartalomkezelõ CMS rendszerrel termékeit / portfólióját és cikkeit!

Automatikus Fotó Galéria

Egyszerűen egy cikkhez töltsön fel egy fotót és a bélyegképek automatikusan listázódnak a portfólió / galéria oldalakon. A képek méretben automatikusan az arculathoz fognak illeszkedni.

Termékek Értékesítése (választható)

Az online hitelkártyás kereskedelemhez a biztonságos e-junkie / paypal nemzetközi fizetési szolgáltatásokat használhatja. Ehhez meg kell adni a termékek és bevásárló kosár kódját.

Téma Adminisztrációs Opciók

Teljeskörű rugalmasságot biztosít a felhasználónak.. Itt könnyedén megváltoztathatja az arculat színeit, az oldalsáv helyzetét, vagy a webszájt szélességét…

Dokumentáció & Támogatás

Az arculatot részletes felhasználói dokumentációval szállítjuk vásárlóinknak. Az egyes hibajavításokról és frissítésekről legfrissebb híreinkből értesülhet. További kérdéseire választ kaphat a Fórumban.

Beépülők, Pluginok

A sablon képes a legnépszerűbb WordPress beépülõ kiegészítéseket fogadni úgymint Kapcsolat, Gravatar, Szociális bejelölés, Ajax szavazás, Oldal navigáció, Fotó galéria..

Lebegõ Menü & Stílusos HTML elemek

A sablon alapértelmezésben olyan legördülõ menüt használ, amely automatikusan listázza az aloldalakat. A design majdnem minden HTML elemet felölel, így nincs szüksége további egyedi stílus formázásra.

SEO keresőbarát, Oldalsávval

Az arculat nemzetközi SEO szakértők által figyelembe vett tényezők alapján lett kódolva. A sablon teljes mértékben kihasználja a WordPress oldalsávok adta lehetőségeket így igényei szerint ez is testreszabható.

Kulcsrakész honlapmegoldások téma variációkra, felhasználói kézikönyvvel

A mintasablon csomag megfelelő dokumentációt és három színváltozatot tartalmaz. Teljesen dinamikus, plugin mentes, könnyen kezelhető és testreszabható módon készült, gyorsan betöltődő, stratégiailag kialakított SEO keresőbarát oldalak, felhasználói oldalsáv, a nemzetközi W3C & XHTML / CSS szabványoknak megfelelő, a legtöbb közismert böngészővel kompatibilis.

Dinamikusan előállított portfólió/Termék galériával igénye szerint árusíthatja termékeit

Egy új termék felvitele nagyon egyszerűen történik, hasonlóan egy új bejegyzés írásához. Igényeinek megfelelően, saját mezőkön keresztül csatolhat a termékhez opciókat. Például miután elölnézeti képet csatolt egy termékhez, a megjelenéskor az elölnézeti kép automatikusan átméreteződik, hogy megfelelően illeszkedjen bele a weboldal tervbe.

Továbbá, amennyiben termékeit árusítani kívánja, sablonunk úgy lett elkészítve, hogy automatikusan előállítsa a Vásárlás és Tegye a Kosárba gombokat. Egyszerűen hozzá kell adnia egy új saját mezőt a termék kódjával és a vásárlással kapcsolatos nyomógombok automatikusan megjelennek a termék oldalakon. Amennyiben nem kívánja használni az értékesítési funkciót, ne adja hozzá a kódot. Egyszerű!

A felhasználói Admin felületen keresztül saját maga is könnyedén beállíthatja honlapját

Mintaoldalak

Minőségi arculataink általában több színsémával rendelkeznek. A fenti képek bemutatják az admin felület beállítási lehetőségeit, amelyek a felhasználóknak nagy rugalmasságot biztosítanak honlapjuk saját kezeléséhez. Pár kattintással megváltoztatható többek közt az oldalsáv helyzete, színek beállítása, feedburner/flicker ID, termék kategória, oldal elrendezés és tipográfiai beállítások.

Kiknek tudjuk ajánlani forradalmi honlap megoldásunkat?

Az elmúlt évben sok ügyféllel dolgoztunk közösen, hogy bemutathassuk mestersablonjaink rugalmasságát.
Megoldásunk könnyedén testreszabható különböző szakterületekre. Úgy hisszük, hogy a mi honlap megoldásunk ideális választás..

Available Themes

RSS Hírcstorna