FAQ

Általános kérdések

1:Nem értek különösebben az internethez, de szeretnék webszájtot. Ez nekem megfelelne?

Igen, kezdéshez is teljesen tudjuk ajánlani.

2: Hogyan lehet kisebb módosításokat véghezvinni? Nem értek a programozáshoz. Ez könnyű?

Teljesen könnyen. Minden prémium téma egy külön adminisztrációs menüpontot tartalmaz (Theme Options), amelyen keresztül könnyen, kódsorok beírása nélkül, részletesen beállíthatod honlapod megjelenését.

3: Az itt felsorolt webarculat témák mely WordPress verziókkal kompatibisek?

A legtöbbb téma WordPress 2.5 kompatibilis. Néhány téma támogatja a legfrisebb WordPress 2.6 verziót.

4: Ez egy általános kérdés helye..?

Igen, ez egy általános kérdés helye.

Vissza Fel

Vásárlás/Licensz

1: Lehetséges-e az, hogy kipróbálásra egy személyes licenszet vásárolok, majd ha beválik és később upgradeljem csak ha szükségem lesz rá?

Igen. Amikor Fejlesztői Licenszet rendelne kérném, hogy a kapcsolat oldalon értsítsen egy üzenetben. Megadom a szükséges teendőket, hogy fejlesztői licenszre upgradeljen.

2: Hogyan lehet online megvásárolni egy terméket? Mi a vásárlás folyamata?

Nagyon könnyen. A Prémium Sablonok menüpont alatti galériában megtekinthetőek az arculatok. Egyet közülük kiválasztva a Téma Csomag rész alatti “Tegye a Kosárba” gombot használhatja. Amennyiben tetszik az arculat a Vásárlás nyomógombra kattintva a Fizető Gateway-hez lesz irányítva. Egy vásárlás egy percet sem vesz igénybe.

3: Nem tudom vagy nincsen PayPal/hitelkártyám. Akkor hogyan lehet vásárolni?

A PayPal az egyik legismertebb, nemzetközi online elektronikus fizetési lehetőséget nyújtja biztonságos banki átutalási szolgáltatásokkal. Teljesen ingyenes és könnyen kezelhető. Ha mégsem sikerül a regisztációval boldogulni, a kapcsolat oldalon küldj egy üzenetet, hogy segíthessek.

Vissza Fel

Egyéb

1: Valahol hibát találtam a témában! Mi van ilyenkor?

Bármilyen hozzászólást és észrevételt szívesen veszek. A kapcsolat oldalon keresztül tudsz mindezekről értesíteni. A hiba bejelentéseket folyamatosan figyelemmel kísérem és naprakész hiba javítási listát tartok fennt ezekből a levelekből.

Vissza Fel

Available Themes

RSS Hírcstorna